Hans Teeuwen komt 13 juni met corona-conference: 'Je hebt toch niks anders te doen!'

Hans Teeuwen komt 13 juni met corona-conference: 'Je hebt toch niks anders te doen!'

Hans Teeuwen heeft aangekondigd dat hij een heuse corona-conference heeft opgenomen in zijn eigen huis. Deze show Smerige Spelletjes wordt 13 juni uitgezonden bij NPO 3.

Teeuwen heeft niet in hoekje zitten huilen
Teeuwen kreeg meer dan genoeg inspiratie door de coronacrisis. “In plaats van zielig te gaan huilen in een hoekje, in plaats van mijn handje op te houden ben ik aan het werk gegaan”, aldus de cabaretier. Hij heeft zijn show thuis opgenomen en wil graag dat veel mensen gaan kijken. “Het is zaterdagavond, je hebt toch niks anders te doen!”

Bekijk de aankondiging van de coronashow Smerige Spelletjes van Hans Teeuwen in de video hieronder, deze wordt zaterdagavond 13 juni om 22.05 uur uitgezonden op NPO 3. Daarna kun je deze hele conference terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hans Teeuwen</em> komt 13 juni met corona-conference: 'Je hebt toch niks anders te doen!' Hans Teeuwen heeft aangekondigd dat hij een heuse corona-conference heeft opgenomen in zijn eigen huis. Deze show Smerige Spelletjes wordt 13 juni uitgezonden bij NPO 3. Teeuwen heeft niet in hoekje zitten huilenTeeuwen kreeg meer dan genoeg inspiratie door de coronacrisis. “In plaats van zielig te gaan huilen in een hoekje, in plaats van mijn handje op te houden ben ik aan het werk gegaan”, aldus de cabaretier. Hij heeft zijn show thuis opgenomen en wil graag dat veel mensen gaan kijken. “Het is zaterdagavond, je hebt toch niks anders te doen!” Bekijk de aankondiging van de coronashow Smerige Spelletjes van Hans Teeuwen in de video hieronder, deze wordt zaterdagavond 13 juni om 22.05 uur uitgezonden op NPO 3. Daarna kun je deze hele conference terugkijken bij Gids.tv. Najib Amhali bekent vreemdgaan met Hind: ‘We werden soort van verliefd’ (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Guido Weijers bouwt een coronaproof theater Bekijk deze video »
Humor :
Hans Teeuwen komt 13 juni met corona-conference: 'Je hebt toch niks anders te doen!'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Teeuwen komt 13 juni met corona-conference: 'Je hebt toch niks anders te doen!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV