Video: OG3NE brengt muzikale ode aan Earth, Wind & Fire

Video: OG3NE brengt muzikale ode aan Earth, Wind & Fire

Bekijk hier de The Three Degrees Medley van OG3NE.

De drie zussen van OG3NE hebben een geweldige manier gevonden om hun fans tijdens de coronacrisis vanuit hun eigen huis te vermaken. Deze keer brengen ze een zingende ode aan Earth, Wind & Fire.

Meiden OG3NE fan van Earth, Wind & Fire
“We zijn opgegroeid met het dansen en zingen op hun muziek en als enorme fans van EWF konden we niet wachten om deze video te maken. Opgedragen aan de prachtige kleuren in deze wereld, die het leven vieren.”

Bekijk de video van OG3NE met muziek van Earth, Wind & Fire hieronder.

Video: <em>OG3NE</em> brengt muzikale ode aan <em>Earth, Wind &amp; Fire</em> Bekijk hier de The Three Degrees Medley van OG3NE. De drie zussen van OG3NE hebben een geweldige manier gevonden om hun fans tijdens de coronacrisis vanuit hun eigen huis te vermaken. Deze keer brengen ze een zingende ode aan Earth, Wind & Fire. Meiden OG3NE fan van Earth, Wind & Fire“We zijn opgegroeid met het dansen en zingen op hun muziek en als enorme fans van EWF konden we niet wachten om deze video te maken. Opgedragen aan de prachtige kleuren in deze wereld, die het leven vieren.” Bekijk de video van OG3NE met muziek van Earth, Wind & Fire hieronder. OG3NE geeft thuisconcert: bekijk de beelden Bekijk deze video » OG3NE ontroert opnieuw met prachtige ballad, bekijk de video Bekijk deze video »
Muziek :
Video: OG3NE brengt muzikale ode aan Earth, Wind & Fire

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: OG3NE brengt muzikale ode aan Earth, Wind & Fire of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV