Keiharde film Whiplash met Miles Teller vrijdag te zien bij Canvas

Keiharde film Whiplash met Miles Teller vrijdag te zien bij Canvas

Keiharde film <em>Whiplash</em> met <em>Miles Teller</em> vrijdag te zien bij <em>Canvas</em> Een talentvolle jonge drummer in de film Whiplash krijgt het aan de stok met zijn docent en dat levert flink wat herrie op. Drummen is zijn lust en zijn leven, daarom kan Andrew, gespeeld door acteur Miles Teller zijn geluk niet op als hij wordt aangenomen op een prestigieus conservatorium in New York. Hij drumt tot bloedens toe, want hij wilde beste zijn. Bekijk de trailer van Whiplash hierboven. Whiplash is vrijdag 5 juni om 21:20 uur te zien bij Canvas. Je kunt de muzikale film ook streamen via Pathe Thuis en iTunes.
Film :
Keiharde film Whiplash met Miles Teller vrijdag te zien bij Canvas

Een talentvolle jonge drummer in de film Whiplash krijgt het aan de stok met zijn docent en dat levert flink wat herrie op. Drummen is zijn lust en zijn leven, daarom kan Andrew, gespeeld door acteur Miles Teller zijn geluk niet op als hij wordt aangenomen op een prestigieus conservatorium in New York. Hij drumt tot bloedens toe, want hij wilde beste zijn.

Bekijk de trailer van Whiplash hierboven.

Whiplash is vrijdag 5 juni om 21:20 uur te zien bij Canvas. Je kunt de muzikale film ook streamen via Pathe Thuis en iTunes.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keiharde film Whiplash met Miles Teller vrijdag te zien bij Canvas of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV