TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad over racisme en meer (5 juni)

TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad over racisme en meer (5 juni)

TERUGKIJKEN: <em>persconferentie Mark Rutte</em> na ministerraad over racisme en meer (5 juni) Kijk hierboven naar de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 5 juni. Vandaag vond er weer een ministerraad plaats, zoals gewoonlijk de laatste tijd stond deze vooral in het teken van de coronacrisis, maar ook racisme werd besproken. Daarna hield Mark Rutte een persconferentie en stond hij de pers te woord. Rutte praat ook over racisme: moet politiek iets doen?Rutte sprak niet alleen maar over de coronacrisis, maar ook bijvoorbeeld over racisme. Dit probleem is weer het gesprek van de dag sinds de dood van George Floyd. Maandag werd nog een grote demonstratie gehouden op de Dam in Amsterdam, deze zorgde voor veel ophef omdat de maatregelen rond corona niet werden gehandhaafd. Bekijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 5 juni. Terugkijken: persconferentie Mark Rutte over zomervakantie (woensdag 3 juni) Bekijk deze video » Mark Rutte: "Ik behoorde tot de groep die zei dat zwarte piet nu eenmaal zwart was"(video) Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad over racisme en meer (5 juni)

Kijk hierboven naar de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 5 juni.

Vandaag vond er weer een ministerraad plaats, zoals gewoonlijk de laatste tijd stond deze vooral in het teken van de coronacrisis, maar ook racisme werd besproken. Daarna hield Mark Rutte een persconferentie en stond hij de pers te woord.

Rutte praat ook over racisme: moet politiek iets doen?
Rutte sprak niet alleen maar over de coronacrisis, maar ook bijvoorbeeld over racisme. Dit probleem is weer het gesprek van de dag sinds de dood van George Floyd. Maandag werd nog een grote demonstratie gehouden op de Dam in Amsterdam, deze zorgde voor veel ophef omdat de maatregelen rond corona niet werden gehandhaafd.

Bekijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 5 juni.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad over racisme en meer (5 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen