Giel de Winter over vriendin en pasgeboren zoon: "Ik heb het als geheimpje gehouden"

Giel de Winter over vriendin en pasgeboren zoon: "Ik heb het als geheimpje gehouden"

In De 538 Ochtendshow spreekt Frank Dane met kersverse vader Giel de Winter van StukTV. Hij is vader geworden van een prachtige zoon en deelt de eerste beelden op zijn Instagram.

Geheimpje
Giel hield tot nu toe z'n relatie met zijn vriendin stil en ook de zwangerschap: "Ik heb het als geheimpje gehouden, omdat ik wil dat alles goed was." Nu mag de hele wereld het weten en vertelt Giel over zijn geluk op Radio 538. Hij onthult de naam van het kind én hoe het met hem en de moeder van het kind gaat!

Bekijk hieronder de Radio 538-beelden met het interview met Giel de Winter.

<em>Giel de Winter</em> over vriendin en pasgeboren zoon: &quot;Ik heb het als geheimpje gehouden&quot; In De 538 Ochtendshow spreekt Frank Dane met kersverse vader Giel de Winter van StukTV. Hij is vader geworden van een prachtige zoon en deelt de eerste beelden op zijn Instagram. GeheimpjeGiel hield tot nu toe z'n relatie met zijn vriendin stil en ook de zwangerschap: "Ik heb het als geheimpje gehouden, omdat ik wil dat alles goed was." Nu mag de hele wereld het weten en vertelt Giel over zijn geluk op Radio 538. Hij onthult de naam van het kind én hoe het met hem en de moeder van het kind gaat! Bekijk hieronder de Radio 538-beelden met het interview met Giel de Winter.
Entertainment :
Giel de Winter over vriendin en pasgeboren zoon: "Ik heb het als geheimpje gehouden"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Giel de Winter over vriendin en pasgeboren zoon: "Ik heb het als geheimpje gehouden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV