Video: Ik Hou Van Holland zoekt gezinnen die coronaprijzen willen winnen

Video: Ik Hou Van Holland zoekt gezinnen die coronaprijzen willen winnen

Ik Hou Van Holland keert binnenkort terug op televisie, maar in verband met de coronacrisis ziet het spelprogramma er iets anders uit dan normaal. Teams van bekende Nederlanders gaan spelen voor gezinsleden of familieleden die bij elkaar op de bank mogen zitten. Zij kunnen per ronde prijzen winnen die in het teken staan van corona, zoals bijvoorbeeld 1000 rollen toiletpapier, een sjoelbak of elektrische fiets.

Bekijk de aankondiging van Linda de Mol over Ik Hou Van Holland in de video hieronder, aanmelden kan via deze website. Heb je Ik Hou Van Holland gemist? Je kunt hele afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Ik Hou Van Holland</em> zoekt gezinnen die coronaprijzen willen winnen Ik Hou Van Holland keert binnenkort terug op televisie, maar in verband met de coronacrisis ziet het spelprogramma er iets anders uit dan normaal. Teams van bekende Nederlanders gaan spelen voor gezinsleden of familieleden die bij elkaar op de bank mogen zitten. Zij kunnen per ronde prijzen winnen die in het teken staan van corona, zoals bijvoorbeeld 1000 rollen toiletpapier, een sjoelbak of elektrische fiets. Bekijk de aankondiging van Linda de Mol over Ik Hou Van Holland in de video hieronder, aanmelden kan via deze website. Heb je Ik Hou Van Holland gemist? Je kunt hele afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ik Hou Van Holland: zo slecht zijn BN’ers in ‘geen ja en nee’ zeggen Bekijk deze video » Shownieuws: Dit is hoe Ik Hou Van Holland er vanaf nu uit zal zien Bekijk deze video »
TV :
Video: Ik Hou Van Holland zoekt gezinnen die coronaprijzen willen winnen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ik Hou Van Holland zoekt gezinnen die coronaprijzen willen winnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV