Angela de Jong sneert naar Femke Halsema: 'Net 17de-eeuwse regent' (video)

Angela de Jong sneert naar Femke Halsema: 'Net 17de-eeuwse regent' (video)

Bekijk hier de reactie van Femke Halsema op haar handelen rond de Dam-demonstratie.

Femke Halsema krijgt er uit alle hoeken van langs na haar beleid rond de Dam-demonstratie, en haar uitleg hierover. Er kwamen duizenden mensen af op het Black Lives Matter-protest, ondanks het gevaar van besmetting met het coronavirus. Ook tv-recensent Angela de Jong is bepaald niet positief over het optreden van de Amsterdamse burgemeester en geeft haar er flink van langs. “Nu was het een soort 17de-eeuwse regent die daar zat en totaal geen kritisch woord over haar eigen handelen kon dulden.”

Bekijk het relaas van Angela de Jong in de video van het AD hieronder.

<em>Angela de Jong</em> sneert naar <em>Femke Halsema</em>: 'Net 17de-eeuwse regent' (video) Bekijk hier de reactie van Femke Halsema op haar handelen rond de Dam-demonstratie. Femke Halsema krijgt er uit alle hoeken van langs na haar beleid rond de Dam-demonstratie, en haar uitleg hierover. Er kwamen duizenden mensen af op het Black Lives Matter-protest, ondanks het gevaar van besmetting met het coronavirus. Ook tv-recensent Angela de Jong is bepaald niet positief over het optreden van de Amsterdamse burgemeester en geeft haar er flink van langs. “Nu was het een soort 17de-eeuwse regent die daar zat en totaal geen kritisch woord over haar eigen handelen kon dulden.” Bekijk het relaas van Angela de Jong in de video van het AD hieronder. Mark Rutte kraakt beleid Femke Halsema: "Het was onverantwoord" (video) Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders leest appjes van Femke Halsema aan Ferdinand Grapperhaus voor Bekijk deze video »
Entertainment :
Angela de Jong sneert naar Femke Halsema: 'Net 17de-eeuwse regent' (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong sneert naar Femke Halsema: 'Net 17de-eeuwse regent' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen