Marco Borsato druk met nieuwe stap en Leontine Borsato geniet bij beautysalon

Marco Borsato druk met nieuwe stap en Leontine Borsato geniet bij beautysalon

Terwijl Leontine Borsato geniet van rust en ontspanning tijdens een beautybehandeling, leest heel Nederland dat haar ex-man Marco Borsato een nieuw penthouse op het oog heeft in zijn geboortestad Alkmaar.

Een traan
Deze week laat weekblad Story de foto's zien van Marco's penthouse in hartje Alkmaar. De vrijgezel Marco lijkt binnenkort een eigen stulpje te hebben, waar zijn kinderen langs kunnen komen om te logeren. Kortgeleden was Marco nog op bezoek bij Leontine en de kinderen in hun villa in Blaricum. Tijdens dit afscheid liet de zanger een traan.

Bekijk hieronder de Shownieuws-video waarin te zien is hoe Leontine geniet van wat rust bij de beautysalon.

<em>Marco Borsato</em> druk met nieuwe stap en <em>Leontine Borsato</em> geniet bij beautysalon Terwijl Leontine Borsato geniet van rust en ontspanning tijdens een beautybehandeling, leest heel Nederland dat haar ex-man Marco Borsato een nieuw penthouse op het oog heeft in zijn geboortestad Alkmaar. Zien: Dit is het nieuwe penthouse van Marco Borsato in zijn geboortestad Alkmaar Bekijk deze video » Een traanDeze week laat weekblad Story de foto's zien van Marco's penthouse in hartje Alkmaar. De vrijgezel Marco lijkt binnenkort een eigen stulpje te hebben, waar zijn kinderen langs kunnen komen om te logeren. Kortgeleden was Marco nog op bezoek bij Leontine en de kinderen in hun villa in Blaricum. Tijdens dit afscheid liet de zanger een traan. Bekijk ook Zien: Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen Bekijk deze video » Bekijk hieronder de Shownieuws-video waarin te zien is hoe Leontine geniet van wat rust bij de beautysalon.
Nieuws :
Marco Borsato druk met nieuwe stap en Leontine Borsato geniet bij beautysalon
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato druk met nieuwe stap en Leontine Borsato geniet bij beautysalon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV