The Voice Kids: Ali B wil digitale Anouk graag even op ‘stil’ zetten

The Voice Kids: Ali B wil digitale Anouk graag even op ‘stil’ zetten

Anouk kan in verband met de coronacrisis niet bij de finale van The Voice Kids zijn, daarom is ze digitaal aanwezig via een scherm. Maar toch kibbelen Anouk en Ali erop los. De rapper vindt het op een gegeven moment zelfs een goed idee om Anouk even op stil te zetten, als ze een opmerking maakt over zijn outfit. “Ik wil de afstandsbediening!’

Bekijk het gekibbel van Anouk en Ali B in de video hieronder.

De finale van The Voice Kids is vrijdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Heb je The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em>: Ali B wil digitale Anouk graag even op ‘stil’ zetten Anouk kan in verband met de coronacrisis niet bij de finale van The Voice Kids zijn, daarom is ze digitaal aanwezig via een scherm. Maar toch kibbelen Anouk en Ali erop los. De rapper vindt het op een gegeven moment zelfs een goed idee om Anouk even op stil te zetten, als ze een opmerking maakt over zijn outfit. “Ik wil de afstandsbediening!’ Bekijk het gekibbel van Anouk en Ali B in de video hieronder. De finale van The Voice Kids is vrijdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Heb je The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids Bekijk deze video » Finale The Voice Kids: Ali B denkt te gaan winnen met Sham Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice Kids: Ali B wil digitale Anouk graag even op ‘stil’ zetten

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: Ali B wil digitale Anouk graag even op ‘stil’ zetten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV