Video RTL Z: Moet de overheid de Hema redden?

Video RTL Z: Moet de overheid de Hema redden?

De overheid denkt erover na om de Hema te redden en financieel te steunen. Het concern verkeert in zwaar weer door de coronacrisis, al leed de Hema de afgelopen jaren ook al flink verlies. Daarom is het de grote vraag of de overheid moet ingrijpen en de oer-Hollandse Hema moet redden. RTL Z geeft de nodige uitleg bij dit dilemma.

Bekijk de video van RTL Z over de Hema hieronder.

Video RTL Z: Moet de overheid de <em>Hema</em> redden? De overheid denkt erover na om de Hema te redden en financieel te steunen. Het concern verkeert in zwaar weer door de coronacrisis, al leed de Hema de afgelopen jaren ook al flink verlies. Daarom is het de grote vraag of de overheid moet ingrijpen en de oer-Hollandse Hema moet redden. RTL Z geeft de nodige uitleg bij dit dilemma. Bekijk de video van RTL Z over de Hema hieronder. Op1 gemist? HEMA stopt met het problematische woord 'Moorkop' Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Hema in zware financiële problemen door Coronacrisis Bekijk deze video »
Nieuws :
Video RTL Z: Moet de overheid de Hema redden?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video RTL Z: Moet de overheid de Hema redden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen