Talkshow M: Akwasi over zijn speech op de Dam: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld''

Talkshow M: Akwasi over zijn speech op de Dam: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld''

Bekijk hieronder het fragment en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op vrijdag 5 juni.

Op de Dam in Amsterdam was maandag 1 juni een groot protest gaande. Duizenden mensen verzamelden zich op het plein om zich op een stevige, maar vreedzame manier uit te spreken tegen racisme en politiegeweld.

Bekijk hier de hele speech

Reactie Akwasi
Rapper Akwasi nam van de gelegenheid gebruik om zijn hart te luchten en pakte de microfoon, waarna een emotionele speech volgde. PowNews deelde een kort fragment hiervan op hun site en veel van hun bezoekers lieten boze reacties achter. Bij M reageerde Akwasi op de ophef: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld!''

Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: <em>Akwasi</em> over zijn speech op de Dam: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld'' Bekijk hieronder het fragment en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op vrijdag 5 juni. Op de Dam in Amsterdam was maandag 1 juni een groot protest gaande. Duizenden mensen verzamelden zich op het plein om zich op een stevige, maar vreedzame manier uit te spreken tegen racisme en politiegeweld. Bekijk hier de hele speech Zien: Rapper Akwasi geeft emotionele speech bij protest op de Dam Bekijk deze video » Reactie AkwasiRapper Akwasi nam van de gelegenheid gebruik om zijn hart te luchten en pakte de microfoon, waarna een emotionele speech volgde. PowNews deelde een kort fragment hiervan op hun site en veel van hun bezoekers lieten boze reacties achter. Bij M reageerde Akwasi op de ophef: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld!'' Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Video: bekijk hier de gesprekken van Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus op app Bekijk deze video » Videoclip: Bizzey & Akwasi - Geen Wedstrijd, over racisme en Black Lives Matter Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M: Akwasi over zijn speech op de Dam: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Akwasi over zijn speech op de Dam: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV