Zien: talkshow M over de indrukwekkende herdenkingsdienst van George Floyd

Zien: talkshow M over de indrukwekkende herdenkingsdienst van George Floyd

Bekijk hieronder het fragment en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op vrijdag 5 juni.

De Verenigde Staten - en de rest van de wereld - zijn opgeschrikt door de verschrikkelijke dood van de Amerikaan George Floyd.

Bijzondere herdenkingsdienst
Journalist Twan Huys heeft lange tijd als Amerika-correspondent in New York gewerkt. Bij Margriet van der Linden vertelt hij over de indrukwekkende herdenkingsdienst van afgelopen week.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Zien: talkshow <em>M</em> over de indrukwekkende herdenkingsdienst van <em>George Floyd</em> Bekijk hieronder het fragment en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op vrijdag 5 juni. De Verenigde Staten - en de rest van de wereld - zijn opgeschrikt door de verschrikkelijke dood van de Amerikaan George Floyd. Bijzondere herdenkingsdienstJournalist Twan Huys heeft lange tijd als Amerika-correspondent in New York gewerkt. Bij Margriet van der Linden vertelt hij over de indrukwekkende herdenkingsdienst van afgelopen week. Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Zien: Barack Obama reageert op dood George Floyd en protesten in VS Bekijk deze video » Zien: Meghan Markle reageert op dood George Floyd en racismeprobleem in Amerika Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: talkshow M over de indrukwekkende herdenkingsdienst van George Floyd

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: talkshow M over de indrukwekkende herdenkingsdienst van George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV