Everon Jackson Hooi reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens in GTST: "We moeten ons aan de regels houden"

Everon Jackson Hooi reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens in GTST: "We moeten ons aan de regels houden"

De opnamen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' gaan bijna van start, maar nog eventjes zonder Ferry Doedens. De acteur is namelijk op non-actief gesteld door de show en zijn collega-acteurs reageren op het nieuws.

Bekijk hier het fragment

Knuffelen tijdens corona
Ferry Doedens is op non-actief gesteld nadat hij in een YouTube-programma van Eddy Keur sprak over het niet zo nauw nemen met de maatregelen rondom het coronavirus. RTL bevestigt het nieuws aan RTL Boulevard. Ferry heeft acht weken lang met iedereen geknuffeld en geen een keer een 'elleboog gedaan.'

Bekijk hieronder het RTL Boulevard fragment met GTST-collega Everon Jackson Hooi aan het woord over zijn schorsing.

<em>Everon Jackson Hooi</em> reageert op non-actiefstelling <em>Ferry Doedens</em> in GTST: &quot;We moeten ons aan de regels houden&quot; De opnamen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' gaan bijna van start, maar nog eventjes zonder Ferry Doedens. De acteur is namelijk op non-actief gesteld door de show en zijn collega-acteurs reageren op het nieuws. Bekijk hier het fragment Ferry Doedens blijft iedereen knuffelen: ''We worden gek gemaakt door de media'' (video) Bekijk deze video » Knuffelen tijdens coronaFerry Doedens is op non-actief gesteld nadat hij in een YouTube-programma van Eddy Keur sprak over het niet zo nauw nemen met de maatregelen rondom het coronavirus. RTL bevestigt het nieuws aan RTL Boulevard. Ferry heeft acht weken lang met iedereen geknuffeld en geen een keer een 'elleboog gedaan.' Bekijk hieronder het RTL Boulevard fragment met GTST-collega Everon Jackson Hooi aan het woord over zijn schorsing. Heftig drugsprobleem verleden tijd voor Ferry Doedens: "Zit onwijs goed in m'n vel" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ferry Doedens opnieuw in de problemen door ongepast gedrag Bekijk deze video »
Entertainment :
Everon Jackson Hooi reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens in GTST: "We moeten ons aan de regels houden"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Everon Jackson Hooi reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens in GTST: "We moeten ons aan de regels houden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV