Zien: Maurice de Hond praat over het verlies van zijn overleden zoon Marc de Hond

Zien: Maurice de Hond praat over het verlies van zijn overleden zoon Marc de Hond

Bekijk hieronder het fragment en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op vrijdag 5 juni.

Marc de Hond is op 42-jarige leeftijd overleden. De ondernemer, theatermaker, rolstoelsporter en dj stierf aan de gevolgen van kanker.

''Het positieve overheerst''
Marc bleef lang optimistisch in het leven staan en werd een boegbeeld voor velen door de manier waarop hij met zijn ziekte omging. Zijn vader Maurice de Hond was vrijdag te gast bij M om hierover te praten.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Maurice de Hond</em> praat over het verlies van zijn overleden zoon <em>Marc de Hond</em> Bekijk hieronder het fragment en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op vrijdag 5 juni. Marc de Hond is op 42-jarige leeftijd overleden. De ondernemer, theatermaker, rolstoelsporter en dj stierf aan de gevolgen van kanker. ''Het positieve overheerst''Marc bleef lang optimistisch in het leven staan en werd een boegbeeld voor velen door de manier waarop hij met zijn ziekte omging. Zijn vader Maurice de Hond was vrijdag te gast bij M om hierover te praten. Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Marc de Hond (42) overleden: bekijk interview over zijn laatste theatershow Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Maurice over de dood van Marc de Hond: ''Hij heeft mij de kracht gegeven'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Maurice de Hond praat over het verlies van zijn overleden zoon Marc de Hond

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maurice de Hond praat over het verlies van zijn overleden zoon Marc de Hond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV