Nieuw corona-proof GTST seizoen: "Geen geknuffel en zoenscènes"

Nieuw corona-proof GTST seizoen: "Geen geknuffel en zoenscènes"

Het duurt niet lang meer of het 31ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begint met opnames. Maar hoe gaat de show het aanpakken met bijvoorbeeld de 1,5-meter-regeling? De acteurs vertellen erover.

In het RTL Boulevard fragment wordt verteld dat alle 'aanrakingsscènes' zijn aangepast en ook op de set is alles anders. Iedereen heeft hun eigen kwasten en make-up en er zijn routes in het gebouw.

Nieuw corona-proof GTST seizoen: "Geen geknuffel en zoenscènes" Het duurt niet lang meer of het 31ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begint met opnames. Maar hoe gaat de show het aanpakken met bijvoorbeeld de 1,5-meter-regeling? De acteurs vertellen erover. In het RTL Boulevard fragment wordt verteld dat alle 'aanrakingsscènes' zijn aangepast en ook op de set is alles anders. Iedereen heeft hun eigen kwasten en make-up en er zijn routes in het gebouw. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over GTST in corona-tijden. RTL Boulevard: Ferry Doedens opnieuw in de problemen door ongepast gedrag Bekijk deze video » Everon Jackson Hooi reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens in GTST: "We moeten ons aan de regels houden" Bekijk deze video »
TV :
Nieuw corona-proof GTST seizoen: "Geen geknuffel en zoenscènes"

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over GTST in corona-tijden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw corona-proof GTST seizoen: "Geen geknuffel en zoenscènes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV