Video: rechter heeft besloten: ''Besmette nertsen worden geruimd''

Video: rechter heeft besloten: ''Besmette nertsen worden geruimd''

Nertsenfokkerijen zijn vanaf 2024 verboden. Op 1 januari van dat jaar moet het laatste bedrijf gestopt zijn. De rechter in Den Haag heeft bepaald dat met corona besmette nertsenhouderijen in de Peel worden geruimd. Hij heeft de bezwaren van de actiegroepen Animal Rights en Bont voor Dieren afgewezen.

Bekijk de video hieronder van het Brabants Dagblad. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Video: rechter heeft besloten: ''Besmette nertsen worden geruimd'' Nertsenfokkerijen zijn vanaf 2024 verboden. Op 1 januari van dat jaar moet het laatste bedrijf gestopt zijn. De rechter in Den Haag heeft bepaald dat met corona besmette nertsenhouderijen in de Peel worden geruimd. Hij heeft de bezwaren van de actiegroepen Animal Rights en Bont voor Dieren afgewezen. Bekijk de video hieronder van het Brabants Dagblad. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Famke Louise wordt emotioneel in documentaire: ''Ik ga nooit meer bont dragen!'' Bekijk deze video » Schokkend: Coronavirus vastgesteld bij Brabantse nertsen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: rechter heeft besloten: ''Besmette nertsen worden geruimd''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: rechter heeft besloten: ''Besmette nertsen worden geruimd'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV