Zien: compilatie van alle solo-optredens in de finale van The Voice Kids

Zien: compilatie van alle solo-optredens in de finale van The Voice Kids

De grote finale van The Voice Kids zag er anders uit dan verwacht: coach Anouk zat in thuisquarantaine en Marco Borsato werd wegens oververmoeidheid vervangen door Ilse DeLange. Ook werden de optredens niet live uitgezonden vanwege de crisis.

Zien: compilatie van alle solo-optredens in de finale van <em>The Voice Kids</em> De grote finale van The Voice Kids zag er anders uit dan verwacht: coach Anouk zat in thuisquarantaine en Marco Borsato werd wegens oververmoeidheid vervangen door Ilse DeLange. Ook werden de optredens niet live uitgezonden vanwege de crisis. Solo-optredensDe finalisten Sham, Jasmijn, Rogier en Dax mochten alle vier nog één keer alles geven in de grote finale van The Voice Kids. Bekijk de korte compilatie van de solo-optredens in de video hierboven. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids Bekijk deze video » Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids Bekijk deze video »
The Voice :
Zien: compilatie van alle solo-optredens in de finale van The Voice Kids

Solo-optredens
De finalisten Sham, Jasmijn, Rogier en Dax mochten alle vier nog één keer alles geven in de grote finale van The Voice Kids. Bekijk de korte compilatie van de solo-optredens in de video hierboven.

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: compilatie van alle solo-optredens in de finale van The Voice Kids of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen