Alex Klaasen: ‘Volgens mij heb ik het coronavirus gehad’ (video)

Alex Klaasen: ‘Volgens mij heb ik het coronavirus gehad’ (video)

Alex Klaasen denkt dat hij eerder ziek is geweest door het coronavirus. “Ik heb het volgens mij gehad, maar dat weet je nooit zeker. Ik ben een week wel echt ziek geweest met koorts en ik kan me niet herinneren dat ik de afgelopen 15 jaar koorts heb gehad.”

‘Lekker idee om ervan af te zijn’
De acteur was wiebelig en had hoofdpijn, klachten waar hij normaal niet echt last van heeft. Al is Klaasen niet getest op het coronavirus. “Ik houd mezelf voor dat ik het gehad heb. Omdat ik het een lekker idee vind om ervan af te zijn.”

Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal van Alex Klaasen over het coronavirus hieronder.

<em>Alex Klaasen</em>: ‘Volgens mij heb ik het coronavirus gehad’ (video) Alex Klaasen denkt dat hij eerder ziek is geweest door het coronavirus. “Ik heb het volgens mij gehad, maar dat weet je nooit zeker. Ik ben een week wel echt ziek geweest met koorts en ik kan me niet herinneren dat ik de afgelopen 15 jaar koorts heb gehad.” ‘Lekker idee om ervan af te zijn’De acteur was wiebelig en had hoofdpijn, klachten waar hij normaal niet echt last van heeft. Al is Klaasen niet getest op het coronavirus. “Ik houd mezelf voor dat ik het gehad heb. Omdat ik het een lekker idee vind om ervan af te zijn.” Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal van Alex Klaasen over het coronavirus hieronder. Alex Klaasen komt voor tweede keer uit de kast in Showponies 2 Bekijk deze video » Video: Alex Klaasen, Janny van der Heijden, Jamai Loman in actie voor cultuur Bekijk deze video »
Entertainment :
Alex Klaasen: ‘Volgens mij heb ik het coronavirus gehad’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alex Klaasen: ‘Volgens mij heb ik het coronavirus gehad’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV