The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale)

The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale)

BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH

De jonge muzikant noemt zichzelf een echte 'rockabilly'. Dat straalt Dax uit met zijn kleding, zijn vetkuif én zijn muziek. Het lukte hem zelfs om zich na drie spannende rondes te kwalificeren voor de finale van The Voice Kids.

<em>The Voice Kids</em>: bekijk het duet van <em>Dax</em> &amp; <em>Sanne Hans</em> met <em>What I Like About You</em> (Finale) BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH The Voice Kids: bekijk het optreden van Sham met Joyful Joyful (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Dax met Nice To Meet Ya (Finale) Bekijk deze video » Zien: finalisten van The Voice Kids zingen Sky Full Of Stars (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Jasmijn met If The World Was Ending (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Rogier met The Last Time (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk hier het gastoptreden van Duncan Laurence met Someone Else (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale) Bekijk deze video » De jonge muzikant noemt zichzelf een echte 'rockabilly'. Dat straalt Dax uit met zijn kleding, zijn vetkuif én zijn muziek. Het lukte hem zelfs om zich na drie spannende rondes te kwalificeren voor de finale van The Voice Kids. DuetDax kreeg de eer om samen met zijn coach Sanne Hans het nummer 'What I Like About You' van The Romantics te zingen. Dit was niet alleen een langgekoesterde wens van Dax, maar ook Sanne wilde onwijs graag samen met de gitarist spelen. Bekijk het hele duet in de video van The Voice Kids hierboven. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids Bekijk deze video » Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale)

Duet
Dax kreeg de eer om samen met zijn coach Sanne Hans het nummer 'What I Like About You' van The Romantics te zingen. Dit was niet alleen een langgekoesterde wens van Dax, maar ook Sanne wilde onwijs graag samen met de gitarist spelen. Bekijk het hele duet in de video van The Voice Kids hierboven.

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV