The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale)

The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale)

BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH

Het is de jonge zangeres gelukt om zichzelf als eerste te kwalificeren voor de grote finale van The Voice Kids. De 12-jarige Jasmijn is vooral veel bezig met school, maar speelt daarnaast ook graag piano. Ze zingt niet alleen Nederlandse en Engelse nummers, maar kan ook het publiek verbluffen met haar prachtige Franse liedjes.

<em>The Voice Kids</em>: bekijk het duet van <em>Ilse DeLange</em> &amp; <em>Jasmijn</em> met <em>Ze Huilt Maar Ze Lacht</em> (Finale) BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH The Voice Kids: bekijk het optreden van Sham met Joyful Joyful (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Dax met Nice To Meet Ya (Finale) Bekijk deze video » Zien: finalisten van The Voice Kids zingen Sky Full Of Stars (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Jasmijn met If The World Was Ending (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Rogier met The Last Time (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk hier het gastoptreden van Duncan Laurence met Someone Else (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale) Bekijk deze video » Het is de jonge zangeres gelukt om zichzelf als eerste te kwalificeren voor de grote finale van The Voice Kids. De 12-jarige Jasmijn is vooral veel bezig met school, maar speelt daarnaast ook graag piano. Ze zingt niet alleen Nederlandse en Engelse nummers, maar kan ook het publiek verbluffen met haar prachtige Franse liedjes. DuetDit keer zat Jasmijn niet achter haar piano, maar zong ze samen met Ilse DeLange het Nederlandstalige nummer 'Ze Huilt Maar Ze Lacht' van zangeres Maan. Bekijk haar hele optreden in The Voice Kids in de video hierboven. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids Bekijk deze video » Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale)

Duet
Dit keer zat Jasmijn niet achter haar piano, maar zong ze samen met Ilse DeLange het Nederlandstalige nummer 'Ze Huilt Maar Ze Lacht' van zangeres Maan. Bekijk haar hele optreden in The Voice Kids in de video hierboven.

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV