Zien: Dax wint de finale van The Voice Kids 2020

Zien: Dax wint de finale van The Voice Kids 2020

Na een lange strijd is eindelijk bekend wie de winnaar van The Voice Kids 2020 is geworden! De 15-jarige rockabilly Dax gaat er met de titel vandoor. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om de mensen thuis massaal te laten stemmen.

Bekijk hier het nummer waarmee Dax de finale won

Blind Audition
Dax begon dit hele avontuur met zijn auditienummer 'Blue Suede Shoes' van Elvis Presley. Bekijk het allereerste optreden van de finalist in de video van The Voice Kids hieronder.

Zien: <em>Dax</em> wint de finale van <em>The Voice Kids</em> 2020 Na een lange strijd is eindelijk bekend wie de winnaar van The Voice Kids 2020 is geworden! De 15-jarige rockabilly Dax gaat er met de titel vandoor. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om de mensen thuis massaal te laten stemmen. Bekijk hier het nummer waarmee Dax de finale won The Voice Kids: bekijk het optreden van Dax met Nice To Meet Ya (Finale) Bekijk deze video » Blind AuditionDax begon dit hele avontuur met zijn auditienummer 'Blue Suede Shoes' van Elvis Presley. Bekijk het allereerste optreden van de finalist in de video van The Voice Kids hieronder. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH The Voice Kids: bekijk het optreden van Sham met Joyful Joyful (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Dax met Nice To Meet Ya (Finale) Bekijk deze video » Zien: finalisten van The Voice Kids zingen Sky Full Of Stars (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Jasmijn met If The World Was Ending (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Rogier met The Last Time (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk hier het gastoptreden van Duncan Laurence met Someone Else (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale) Bekijk deze video »
The Voice :
Zien: Dax wint de finale van The Voice Kids 2020

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS VAN DE FINALE VAN TVOH

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dax wint de finale van The Voice Kids 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV