Bekijk hier de spannende uitslag van The Voice Kids finale 2020

Bekijk hier de spannende uitslag van The Voice Kids finale 2020

De 15-jarige rockabilly Dax is de grote winnaar van The Voice Kids 2020! Na een lange strijd is eindelijk bekend wie er met de prijs vandoor gaat. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om mensen massaal te laten stemmen.

Live-uitslag bij Beau
Helaas moesten de kandidaten al een paar dagen eerder hun optreden opnemen zonder publiek. Wel werd de spannende uitslag live in de talkshow van Beau bekendgemaakt. Het talent van coach Sanne Hans won de grote finale. Bekijk de bekendmaking in de video hieronder.

Bekijk hier de spannende uitslag van <em>The Voice Kids finale 2020</em> De 15-jarige rockabilly Dax is de grote winnaar van The Voice Kids 2020! Na een lange strijd is eindelijk bekend wie er met de prijs vandoor gaat. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om mensen massaal te laten stemmen. Live-uitslag bij BeauHelaas moesten de kandidaten al een paar dagen eerder hun optreden opnemen zonder publiek. Wel werd de spannende uitslag live in de talkshow van Beau bekendgemaakt. Het talent van coach Sanne Hans won de grote finale. Bekijk de bekendmaking in de video hieronder. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS UIT DE FINALE VAN TVK The Voice Kids: bekijk het optreden van Sham met Joyful Joyful (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Dax met Nice To Meet Ya (Finale) Bekijk deze video » Zien: finalisten van The Voice Kids zingen Sky Full Of Stars (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Jasmijn met If The World Was Ending (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het optreden van Rogier met The Last Time (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk hier het gastoptreden van Duncan Laurence met Someone Else (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ronnie Flex & Sham met Blijf Bij Mij (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale) Bekijk deze video » The Voice Kids: bekijk het duet van Ilse DeLange & Jasmijn met Ze Huilt Maar Ze Lacht (Finale) Bekijk deze video »
The Voice :
Bekijk hier de spannende uitslag van The Voice Kids finale 2020

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

BEKIJK HIER ALLE OPTREDENS UIT DE FINALE VAN TVK

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de spannende uitslag van The Voice Kids finale 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV