Video: Alex Klaasen, Janny van der Heijden, Jamai Loman in actie voor cultuur

Video: Alex Klaasen, Janny van der Heijden, Jamai Loman in actie voor cultuur

De culturele sector heeft het zwaar in de coronacrisis, door de uitbraak van het coronavirus zijn de theaters gesloten en zitten veel artiesten zonder werk. Daarom is Cultuur In Actie opgezet, een initiatief dat gesteund wordt door onder meer Alex Klaasen, Gijs Scholten van Aschat, Janny van der Heijden, Hanneke Groenteman en Jamai Loman. Deze sterren vertellen meer over de actie in de video van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Alex Klaasen</em>, <em>Janny van der Heijden</em>, <em>Jamai Loman</em> in actie voor cultuur De culturele sector heeft het zwaar in de coronacrisis, door de uitbraak van het coronavirus zijn de theaters gesloten en zitten veel artiesten zonder werk. Daarom is Cultuur In Actie opgezet, een initiatief dat gesteund wordt door onder meer Alex Klaasen, Gijs Scholten van Aschat, Janny van der Heijden, Hanneke Groenteman en Jamai Loman. Deze sterren vertellen meer over de actie in de video van Shownieuws hieronder. Op1 gemist? Huub Stapel voelt dat Kabinet niet van cultuur houdt Bekijk deze video » DitisM gemist? Cornald Maas over het belang van de culturele sector Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Alex Klaasen, Janny van der Heijden, Jamai Loman in actie voor cultuur

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Alex Klaasen, Janny van der Heijden, Jamai Loman in actie voor cultuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV