Shownieuws: Philip Freriks en Maarten van Rossem over terugkeer De Slimste Mens

Shownieuws: Philip Freriks en Maarten van Rossem over terugkeer De Slimste Mens

<em>Shownieuws:</em> Philip Freriks en Maarten van Rossem over terugkeer De Slimste Mens Goed nieuws voor fans van spelletjesprogramma's: De Slimste Mens keert binnenkort terug op tv. Philip Freriks en Maarten van Rossum zitten middenin de opnames van een nieuw seizoen van het programma. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek aanwezig. “Het is een beetje kaal, want we missen het publiek natuurlijk”, zegt Philip tegen Shownieuws. Bekijk de hele video van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Veel enthousiaste reacties op tweede Slimste Mens-pubquiz Bekijk deze video » Bekijk hier de reportage van RTL Boulevard over Marc de Hond: ''Hij was een hele bijzondere man'' Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Philip Freriks en Maarten van Rossem over terugkeer De Slimste Mens

Goed nieuws voor fans van spelletjesprogramma's: De Slimste Mens keert binnenkort terug op tv. Philip Freriks en Maarten van Rossum zitten middenin de opnames van een nieuw seizoen van het programma. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek aanwezig. “Het is een beetje kaal, want we missen het publiek natuurlijk”, zegt Philip tegen Shownieuws.

Bekijk de hele video van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Philip Freriks en Maarten van Rossem over terugkeer De Slimste Mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV