Finale The Voice Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale The Voice Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale The Voice Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de grote finale na een extra lang seizoen van The Voice Kids. Vanwege het coronavirus is de show zonder publiek en een paar dagen geleden opgenomen. Stemmen kan wel, want de uitslag is na afloop live in Beau. Zonder publiekIn de hoop op een live-finale met publiek werd het seizoen van The Voice Kids verlengd door kortere afleveringen uit te zenden. Helaas is het alsnog een finaleshow zonder publiek geworden. Kijkers kunnen tijdens de uitzending wel stemmen op hun favoriet. WinnaarUiteindelijk zal in Beau, na The Voice Kids, live bekendgemaakt worden welk talent tussen de acht en veertien jaar dit seizoen van The Voice Kids wint en een studiebeurs van 25 duizend euro wint. Geen Marco en AnoukMarco Borsato is vanwege zijn oververmoeidheid vervangen door Ilse DeLange. Anouk zit in zelfquarantaine en is ook niet in de studio aanwezig, maar zal via een videoverbinding te zien zijn. De finalisten: Team Ali: Sham Team Anouk: Rogier Team Ilse/Marco: Jasmijn Team Sanne: Dax The Voice Kids blikt terug met Dax, Sham, Rogier en Jasmijn in de 'Road To The Final' Bekijk deze video » Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids Bekijk deze video »
Uitzending :
Finale The Voice Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is de grote finale na een extra lang seizoen van The Voice Kids. Vanwege het coronavirus is de show zonder publiek en een paar dagen geleden opgenomen. Stemmen kan wel, want de uitslag is na afloop live in Beau.

Zonder publiek
In de hoop op een live-finale met publiek werd het seizoen van The Voice Kids verlengd door kortere afleveringen uit te zenden. Helaas is het alsnog een finaleshow zonder publiek geworden. Kijkers kunnen tijdens de uitzending wel stemmen op hun favoriet.

Winnaar
Uiteindelijk zal in Beau, na The Voice Kids, live bekendgemaakt worden welk talent tussen de acht en veertien jaar dit seizoen van The Voice Kids wint en een studiebeurs van 25 duizend euro wint.

Geen Marco en Anouk
Marco Borsato is vanwege zijn oververmoeidheid vervangen door Ilse DeLange. Anouk zit in zelfquarantaine en is ook niet in de studio aanwezig, maar zal via een videoverbinding te zien zijn.

De finalisten:

  • Team Ali: Sham
  • Team Anouk: Rogier
  • Team Ilse/Marco: Jasmijn
  • Team Sanne: Dax

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Voice Kids
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale The Voice Kids gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV