The Voice Kids finale 2020: Sanne Hans is onwijs trots op haar talent Dax

The Voice Kids finale 2020: Sanne Hans is onwijs trots op haar talent Dax

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Na een lange strijd is eindelijk bekend wie de winnaar van The Voice Kids 2020 is geworden! De 15-jarige rockabilly Dax gaat er met de titel vandoor. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om de mensen thuis massaal te laten stemmen.

Bekijk hier het optreden van Sanne en Dax

''OMG, ik ben zo blij!''
Sanne Hans had de eer om als trotse coach Dax dit seizoen te mogen begeleiden. Helaas moesten de optredens uit de finale al eerder deze week worden opgenomen ivm de crisis. Wel werd de spannende uitslag live in de talkshow van Beau bekendgemaakt. Bekijk de enthousiaste reactie van coach Sanne in de video hieronder.

<em>The Voice Kids finale 2020</em>: <em>Sanne Hans</em> is onwijs trots op haar talent <em>Dax</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Na een lange strijd is eindelijk bekend wie de winnaar van The Voice Kids 2020 is geworden! De 15-jarige rockabilly Dax gaat er met de titel vandoor. Niet alleen zijn look, maar ook zijn stem was overtuigend genoeg om de mensen thuis massaal te laten stemmen. Bekijk hier het optreden van Sanne en Dax The Voice Kids: bekijk het duet van Dax & Sanne Hans met What I Like About You (Finale) Bekijk deze video » ''OMG, ik ben zo blij!''Sanne Hans had de eer om als trotse coach Dax dit seizoen te mogen begeleiden. Helaas moesten de optredens uit de finale al eerder deze week worden opgenomen ivm de crisis. Wel werd de spannende uitslag live in de talkshow van Beau bekendgemaakt. Bekijk de enthousiaste reactie van coach Sanne in de video hieronder. The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Zien: alle optredens van winnaar Dax in The Voice Kids Bekijk deze video » Bekijk hier de spannende uitslag van The Voice Kids finale 2020 Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice Kids finale 2020: Sanne Hans is onwijs trots op haar talent Dax

The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids finale 2020: Sanne Hans is onwijs trots op haar talent Dax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen