Andere Tijden Nacht van de misdaad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Nacht van de misdaad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Nacht van de misdaad gemist? Bekijk hier de hele uitzending In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden een urenlange marathonuitzending over misdaad en straf uit. SpraakmakendIn twintig jaar Andere Tijden kwamen geregeld afleveringen over misdaad voorbij. Met drugs, smokkel, ontvoeringen en penoze. Presentator Astrid Sy neemt de meest spraakmakende en onthutsende afleveringen en fragmenten nog eens door. BoefjesbajesVan losgeslagen jeugd na de oorlog tot de eerste bankovervallen, van de hasj-jacht in de jaren 70 tot de grote georganiseerde misdaad, van de boefjesbajes waar volop geëxperimenteerd werd met nieuwe straffen (en waar André Hazes nog een tijdje zat) tot de ontvoeringen van Caransa en Heineken die de natie schokten. Peter R. de Vries: "Drugsbestrijding is weggegooid geld" Bekijk deze video » Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R. Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In verband met de Spannende Boeken Weken 2020, de eerste drie weken van juni, zendt Andere Tijden een urenlange marathonuitzending over misdaad en straf uit.

Spraakmakend
In twintig jaar Andere Tijden kwamen geregeld afleveringen over misdaad voorbij. Met drugs, smokkel, ontvoeringen en penoze. Presentator Astrid Sy neemt de meest spraakmakende en onthutsende afleveringen en fragmenten nog eens door.

Boefjesbajes
Van losgeslagen jeugd na de oorlog tot de eerste bankovervallen, van de hasj-jacht in de jaren 70 tot de grote georganiseerde misdaad, van de boefjesbajes waar volop geëxperimenteerd werd met nieuwe straffen (en waar André Hazes nog een tijdje zat) tot de ontvoeringen van Caransa en Heineken die de natie schokten.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Nacht van de misdaad gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV