Islands of America gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Islands of America gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Islands of America gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierdelige documentaireserie 'Islands of America' reist acteur en tv-presentator Martin Clunes 16 duizend kilometer door Amerika, naar een groot aantal eilanden voor de kustlijn. De afleveringen zijn elke zaterdag om 19:00 uur op NPO 1. VuureilandenIn vier afleveringen reist hij van de vuureilanden van Hawaï naar de sneeuw- en ijseilanden van Alaska en naar de presidentiële recreatieterreinen voor de kust van New England. KarakterAmerika heeft ruim 18 duizend eilanden met een officiële naam. Elk eiland heeft zijn eigen unieke karakter en achtergrond en biedt een nieuwe kijk op een land waarvan we denken dat we het zo goed kennen. Hawaï en AlaskaIn deze eerste aflevering bezoekt Martin het weelderige, tropische Hawaï en de besneeuwde gletsjers op de eilanden voor de kust van Alaska. Van volgepakte stranden en vulkanen naar een van de dunst bevolkte gebieden van Amerika in de kou. Indrukwekkende beelden: Vijf nieuwe eilanden ondekt door smeltend ijs Bekijk deze video » Nieuw Zeelandse gletsjers leiden onder de bosbranden in Australië Bekijk deze video »
Uitzending :
Islands of America gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de vierdelige documentaireserie 'Islands of America' reist acteur en tv-presentator Martin Clunes 16 duizend kilometer door Amerika, naar een groot aantal eilanden voor de kustlijn. De afleveringen zijn elke zaterdag om 19:00 uur op NPO 1.

Vuureilanden
In vier afleveringen reist hij van de vuureilanden van Hawaï naar de sneeuw- en ijseilanden van Alaska en naar de presidentiële recreatieterreinen voor de kust van New England.

Karakter
Amerika heeft ruim 18 duizend eilanden met een officiële naam. Elk eiland heeft zijn eigen unieke karakter en achtergrond en biedt een nieuwe kijk op een land waarvan we denken dat we het zo goed kennen.

Hawaï en Alaska
In deze eerste aflevering bezoekt Martin het weelderige, tropische Hawaï en de besneeuwde gletsjers op de eilanden voor de kust van Alaska. Van volgepakte stranden en vulkanen naar een van de dunst bevolkte gebieden van Amerika in de kou.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Islands of America
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Islands of America gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV