Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de gebeurtenissen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, juist ook na sluitingstijd, te zien zijn. Reuzenpanda'sEen groot deel van de serie gaat over reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya en hun pasgeboren jong, van paring tot dracht tot geboorte en kraamholtijd. Maar ook de avonturen van onder andere de nieuwe olifantenbul Tusker, de voortplanting van de zeepaardjes en het nieuwe verblijf van de Aldabra reuzenschildpadden komen voorbij. Verborgen camera's'Het echte leven in de dierentuin' beidt een uniek kijkje achter de schermen van Ouwehands. Met verborgen camera's in de dierenverblijven en de verhalen van gepassioneerde verzorgers over hun werk en het behoud van diersoorten. VIDEO: IJsbeertweeling voor het eerst buiten in Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video » Viral: Bekijk knuffelende reuzenpanda en pasgeboren panda in Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de gebeurtenissen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, juist ook na sluitingstijd, te zien zijn.

Reuzenpanda's
Een groot deel van de serie gaat over reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya en hun pasgeboren jong, van paring tot dracht tot geboorte en kraamholtijd. Maar ook de avonturen van onder andere de nieuwe olifantenbul Tusker, de voortplanting van de zeepaardjes en het nieuwe verblijf van de Aldabra reuzenschildpadden komen voorbij.

Verborgen camera's
'Het echte leven in de dierentuin' beidt een uniek kijkje achter de schermen van Ouwehands. Met verborgen camera's in de dierenverblijven en de verhalen van gepassioneerde verzorgers over hun werk en het behoud van diersoorten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Echte Leven in de Dierentuin
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV