Nieuwsuur: IC-verpleegkundige Charles Hertel overleed aan coronavirus

Nieuwsuur: IC-verpleegkundige Charles Hertel overleed aan coronavirus

Veel mensen die in de zorg werken raakten de afgelopen tijd zelf besmet met het coronavirus. Een van hen is IC-verpleegkundige Charles Hertel. Hij was een gezonde man van 66 jaar die werd getroffen door het coronavirus en het niet overleefde. Charles zou bijna met pensioen gaan en laat zijn vrouw, kinderen en een kleinkind achter.

Bekijk in de video van Nieuwsuur hieronder het verhaal van Charles, waarin zijn vrienden en collega’s meer over hem vertellen.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: IC-verpleegkundige Charles Hertel overleed aan coronavirus Veel mensen die in de zorg werken raakten de afgelopen tijd zelf besmet met het coronavirus. Een van hen is IC-verpleegkundige Charles Hertel. Hij was een gezonde man van 66 jaar die werd getroffen door het coronavirus en het niet overleefde. Charles zou bijna met pensioen gaan en laat zijn vrouw, kinderen en een kleinkind achter. Bekijk in de video van Nieuwsuur hieronder het verhaal van Charles, waarin zijn vrienden en collega’s meer over hem vertellen. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur: Wat zijn je opties voor de zomervakantie tijdens de coronacrisis? Bekijk deze video » Nieuwsuur maakt heftige reportage over revalideren na corona Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: IC-verpleegkundige Charles Hertel overleed aan coronavirus

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: IC-verpleegkundige Charles Hertel overleed aan coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV