M gemist? Emy krijgt persoonlijke boodschap van Louis van Gaal

M gemist? Emy krijgt persoonlijke boodschap van Louis van Gaal

Hieronder zie je een fragment uit M van vrijdag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv.

Emy is te gast in de studio bij M, ze is net geslaagd en wil graag het onderwijs in. En ze krijgt van niemand minder dan Louis van Gaal een felicitatie en een persoonlijke boodschap, zo is te zien in de video hieronder.

De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je de talkshow M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>M</em> gemist? Emy krijgt persoonlijke boodschap van Louis van Gaal Hieronder zie je een fragment uit M van vrijdag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv. Emy is te gast in de studio bij M, ze is net geslaagd en wil graag het onderwijs in. En ze krijgt van niemand minder dan Louis van Gaal een felicitatie en een persoonlijke boodschap, zo is te zien in de video hieronder. De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je de talkshow M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: talkshow M over de indrukwekkende herdenkingsdienst van George Floyd Bekijk deze video » Zien: Maurice de Hond praat over het verlies van zijn overleden zoon Marc de Hond Bekijk deze video »
Talkshow :
M gemist? Emy krijgt persoonlijke boodschap van Louis van Gaal

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Emy krijgt persoonlijke boodschap van Louis van Gaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV