Viral: emotionele man tijdens demonstratie in Arnhem: ''Dit betekent veel voor me''

Viral: emotionele man tijdens demonstratie in Arnhem: ''Dit betekent veel voor me''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De Markt in Arnhem stond vol met mensen die op 1,5 meter van elkaar protesteerden tegen politiegeweld en racisme. De demonstranten stonden stil bij de vreselijke dood van de Amerikaan George Floyd en wilden op deze manier aandacht vragen voor de discriminatie en machtsmisbruik.

Emotionele demonstratie
De NOS was ook in Arnhem voor een reportage. Ze spraken met verschillende mensen over het belang van deze anti-racisme demonstratie. "Veel", antwoordt een man op de vraag wat het protest voor hem betekent, na een stilte van 10 seconden waarin hij tegen zijn tranen vecht. Bekijk het prachtige gesprek in de video hieronder.

<em>Viral</em>: emotionele man tijdens demonstratie in Arnhem: ''Dit betekent veel voor me'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De Markt in Arnhem stond vol met mensen die op 1,5 meter van elkaar protesteerden tegen politiegeweld en racisme. De demonstranten stonden stil bij de vreselijke dood van de Amerikaan George Floyd en wilden op deze manier aandacht vragen voor de discriminatie en machtsmisbruik. Emotionele demonstratieDe NOS was ook in Arnhem voor een reportage. Ze spraken met verschillende mensen over het belang van deze anti-racisme demonstratie. "Veel", antwoordt een man op de vraag wat het protest voor hem betekent, na een stilte van 10 seconden waarin hij tegen zijn tranen vecht. Bekijk het prachtige gesprek in de video hieronder. Bijzondere beelden: Demonstranten zingen Lean On Me bij Witte Huis in Washington Bekijk deze video » Talkshow M: Akwasi over zijn speech op de Dam: ''Ik roep op tot verzet en never nooit tot geweld'' Bekijk deze video »
Viral :
Viral: emotionele man tijdens demonstratie in Arnhem: ''Dit betekent veel voor me''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Viral: emotionele man tijdens demonstratie in Arnhem: ''Dit betekent veel voor me'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV