Serietip: Nieuwe thrillers Devils nu te zien op Videoland

Serietip: Nieuwe thrillers Devils nu te zien op Videoland

Serietip: Nieuwe thrillers <em>Devils</em> nu te zien op Videoland Vanaf vrijdag is de nieuwe financiële thriller Devils te zien op Videoland. Een financiële thriller van de makers van Suburra. De hoofdrollen zijn voor Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) en Alessandro Borghi (Suburra). Dempsey speelt Dominic Morgan, de CEO van een bank, en Borghi geeft gestalte aan Massimo Ruggero, een meedogenloze speler in de financiële wereld. Bekijk de promo van Devils hierboven. Devils is sinds vrijdag (5 juni) te zien op Videoland. Lees hier waar je Devils kunt streamen. Documentaire Is Geluk Te Koop: 11 juni op Videoland, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Deze maand bij Videoland: Huisvrouwen Bestaan Niet 2, La La Land en meer Bekijk deze video »
Serie :
Serietip: Nieuwe thrillers Devils nu te zien op Videoland

Vanaf vrijdag is de nieuwe financiële thriller Devils te zien op Videoland. Een financiële thriller van de makers van Suburra. De hoofdrollen zijn voor Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) en Alessandro Borghi (Suburra). Dempsey speelt Dominic Morgan, de CEO van een bank, en Borghi geeft gestalte aan Massimo Ruggero, een meedogenloze speler in de financiële wereld.

Bekijk de promo van Devils hierboven.

Devils is sinds vrijdag (5 juni) te zien op Videoland. Lees hier waar je Devils kunt streamen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serietip: Nieuwe thrillers Devils nu te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV