Video: Ronald Schmidt praat over de hoge werkdruk in de zorg bij WNL op Zaterdag

Video: Ronald Schmidt praat over de hoge werkdruk in de zorg bij WNL op Zaterdag

Ronald Schmidt van de branchevereniging voor zorgorganisaties ActiZ was zaterdagmiddag 6 juni te gast bij WNL op Zaterdag. Hij vindt dat het beeld van veel mensen over artsen in coronatijd niet klopt. "Iedereen is op zijn eigen manier heel druk bezig geweest met het keren van die ellende", aldus Schmidt.

Bekijk het hele fragment in de video van WNL op Zaterdag hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Video: <em>Ronald Schmidt</em> praat over de <em>hoge werkdruk</em> in de zorg bij WNL op Zaterdag Ronald Schmidt van de branchevereniging voor zorgorganisaties ActiZ was zaterdagmiddag 6 juni te gast bij WNL op Zaterdag. Hij vindt dat het beeld van veel mensen over artsen in coronatijd niet klopt. "Iedereen is op zijn eigen manier heel druk bezig geweest met het keren van die ellende", aldus Schmidt. Bekijk het hele fragment in de video van WNL op Zaterdag hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Vrolijk nieuws bij WNL: geleidehonden-puppies mogen weer naar school (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Extreem hoge werkdruk in de zorg: "Op mijn afdeling stond een verpleegkundige te huilen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Ronald Schmidt praat over de hoge werkdruk in de zorg bij WNL op Zaterdag

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ronald Schmidt praat over de hoge werkdruk in de zorg bij WNL op Zaterdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV