Zien: Virginia verliet Peter Jan Rens voor een vrouw: ''Ik ben stapelgek op Mandy''

Zien: Virginia verliet Peter Jan Rens voor een vrouw: ''Ik ben stapelgek op Mandy''

Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia maakten deze week bekend na zeven jaar uit elkaar te gaan. Dit kwam voor velen wel heel erg plotseling uit de lucht vallen. De reden is nu echter duidelijk: Virginia heeft Peter Jan verlaten voor een vrouw.

Rumoerige tijden
Virginia vertelde aan Privé alles over haar nieuwe liefde. ''Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy (28). Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen.'' Tussen Peter Jan en haar boterde het al langer niet. ''Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken.'', aldus Virginia

Bekijk het hele item van Shownieuws over Peter Jan en Virginia in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Zien: Virginia verliet <em>Peter Jan Rens</em> voor een vrouw: ''Ik ben stapelgek op Mandy'' Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia maakten deze week bekend na zeven jaar uit elkaar te gaan. Dit kwam voor velen wel heel erg plotseling uit de lucht vallen. De reden is nu echter duidelijk: Virginia heeft Peter Jan verlaten voor een vrouw. Rumoerige tijdenVirginia vertelde aan Privé alles over haar nieuwe liefde. ''Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy (28). Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen.'' Tussen Peter Jan en haar boterde het al langer niet. ''Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken.'', aldus Virginia Bekijk het hele item van Shownieuws over Peter Jan en Virginia in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Chantal Janzen nodigt Peter Jan Rens uit voor pyjama-party. Beau heeft zo zijn bedenkingen. Bekijk deze video » Shownieuws: Hoe is het nu met Leontine en Marco Borsato na hun breuk? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Virginia verliet Peter Jan Rens voor een vrouw: ''Ik ben stapelgek op Mandy''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Virginia verliet Peter Jan Rens voor een vrouw: ''Ik ben stapelgek op Mandy'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV