Zien: Nicolette van Dam biecht gênant verhaal op over buurman: ''Bas was toen echt een lul!''

Zien: Nicolette van Dam biecht gênant verhaal op over buurman: ''Bas was toen echt een lul!''

Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, kreeg bij 538 de vraag wat het grappigste moment ooit is geweest tussen hem en Nicolette. Smit hoefde niet lang na te denken en vertelde een gênante anekdote van afgelopen week.

''Ik had er echt geen kracht voor.''
Nicolette is een erg sociale vrouw, maar heeft op sommige momenten echt even geen zin in mensen. Dit zag Bas meteen wanneer hun vervelende buurman in de verte aan kwam lopen. Hij rende snel naar binnen en liet zijn arme vrouw alleen achter in de voortuin.

Beluister het hele verhaal van Nicolette van Dam en Bas Smit in de video hieronder.

Zien: <em>Nicolette van Dam</em> biecht gênant verhaal op over buurman: ''Bas was toen echt een lul!'' Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, kreeg bij 538 de vraag wat het grappigste moment ooit is geweest tussen hem en Nicolette. Smit hoefde niet lang na te denken en vertelde een gênante anekdote van afgelopen week. ''Ik had er echt geen kracht voor.''Nicolette is een erg sociale vrouw, maar heeft op sommige momenten echt even geen zin in mensen. Dit zag Bas meteen wanneer hun vervelende buurman in de verte aan kwam lopen. Hij rende snel naar binnen en liet zijn arme vrouw alleen achter in de voortuin. Beluister het hele verhaal van Nicolette van Dam en Bas Smit in de video hieronder. Zien: Nicolette van Dam smoorverliefd op Bas Smit die playbackt op de boot Bekijk deze video » Zien: grap van Bas Smit loopt volledig uit de hand: ''Mensen stop alsjeblieft!'' Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Nicolette van Dam biecht gênant verhaal op over buurman: ''Bas was toen echt een lul!''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nicolette van Dam biecht gênant verhaal op over buurman: ''Bas was toen echt een lul!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV