Rachel Hazes is klaar met ex-geliefde Mike én dochter Rox: "Moeilijke beslissing"

Rachel Hazes is klaar met ex-geliefde Mike én dochter Rox: "Moeilijke beslissing"

Rachel Hazes heeft zaterdag voor het eerst gereageerd op de breuk met haar vriend Mike. De twee besloten als vrienden uit elkaar te gaan: "Het was een hele moeilijke beslissing. Ik kan Mike niet geven wat hij verlangt", laat Hazes desgevraagd weten aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade.

"Ik ben geen vrouw die elke dag om zes uur de boontjes op tafel heeft. Ik heb heel veel mensen verloren, maar nog nooit liefdesverdriet gehad."

<em>Rachel Hazes</em> is klaar met ex-geliefde Mike én dochter Rox: &quot;Moeilijke beslissing&quot; Rachel Hazes heeft zaterdag voor het eerst gereageerd op de breuk met haar vriend Mike. De twee besloten als vrienden uit elkaar te gaan: "Het was een hele moeilijke beslissing. Ik kan Mike niet geven wat hij verlangt", laat Hazes desgevraagd weten aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade. "Ik ben geen vrouw die elke dag om zes uur de boontjes op tafel heeft. Ik heb heel veel mensen verloren, maar nog nooit liefdesverdriet gehad." Roxeanne HazesOok met dochter Roxeanne heeft zij geen contact meer. Daar wil zij niets over zeggen: "Ik zeg daar niks over, want ik laat Rox daarmee in haar waarde. Morgen is het weer goed en dan heb ik daar weer uitspraken over gedaan. Ik moet respecteren dat het nu zo is. Haar grootste wens is aan tafel zitten met beide kinderen: "Ik weet niet waarom dat niet lukt. Ze zijn alletwee volwassen, ik moet ze alletwee in hun waarde laten." Bekijk het volledige interview van RTL Boulevard met Rachel Hazes hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Rachel Hazes erg trots op haar nieuwe puppy: 'Nu al zindelijk' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rachel Hazes is weer single, maar begint wél Hazes Café Bekijk deze video »
Show :
Rachel Hazes is klaar met ex-geliefde Mike én dochter Rox: "Moeilijke beslissing"

Roxeanne Hazes
Ook met dochter Roxeanne heeft zij geen contact meer. Daar wil zij niets over zeggen: "Ik zeg daar niks over, want ik laat Rox daarmee in haar waarde. Morgen is het weer goed en dan heb ik daar weer uitspraken over gedaan. Ik moet respecteren dat het nu zo is.

Haar grootste wens is aan tafel zitten met beide kinderen: "Ik weet niet waarom dat niet lukt. Ze zijn alletwee volwassen, ik moet ze alletwee in hun waarde laten."

Bekijk het volledige interview van RTL Boulevard met Rachel Hazes hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes is klaar met ex-geliefde Mike én dochter Rox: "Moeilijke beslissing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV