Bekijk hier de speech tijdens de anti-racisme demonstratie in Eindhoven

Bekijk hier de speech tijdens de anti-racisme demonstratie in Eindhoven

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In Eindhoven was het protest zaterdagmiddag 6 juni op het Stadhuisplein. Er mochten maximaal 700 mensen meedoen. Deze moesten geheel volgens de richtlijnen van het RIVM 1,5 meter afstand houden en mondkapjes dragen. Bekijk de speech tijdens de demonstratie in Eindhoven in de video hieronder.

Bekijk hier de speech tijdens de anti-racisme demonstratie in <em>Eindhoven</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In Eindhoven was het protest zaterdagmiddag 6 juni op het Stadhuisplein. Er mochten maximaal 700 mensen meedoen. Deze moesten geheel volgens de richtlijnen van het RIVM 1,5 meter afstand houden en mondkapjes dragen. Bekijk de speech tijdens de demonstratie in Eindhoven in de video hieronder. Video: bekijk hier de gesprekken van Femke Halsema en Ferdinand Grapperhaus op app Bekijk deze video » Black Lives Matter-protest Utrecht: bekijk beelden van vol Jaarbeursplein Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk hier de speech tijdens de anti-racisme demonstratie in Eindhoven

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de speech tijdens de anti-racisme demonstratie in Eindhoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV