Bekijk hier de hartverwarmende videoclip van Snelle: 'Kleur'

Bekijk hier de hartverwarmende videoclip van Snelle: 'Kleur'

Het nieuwste nummer van Snelle is een ode aan de liefde. Maar het liefdesliedje 'Kleur' is, naast een lofzang aan de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, vooral een ode aan de vrouw. ''Alleen zij kan de kleuren van de soms grauwe steden doen opleven.'', schreef hij onder de videoclip.

Bekijk de nieuwe hit 'Kleur' in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Bekijk hier de hartverwarmende videoclip van <em>Snelle</em>: 'Kleur' Het nieuwste nummer van Snelle is een ode aan de liefde. Maar het liefdesliedje 'Kleur' is, naast een lofzang aan de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, vooral een ode aan de vrouw. ''Alleen zij kan de kleuren van de soms grauwe steden doen opleven.'', schreef hij onder de videoclip. Bekijk de nieuwe hit 'Kleur' in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. ZIEN: Davina Michelle, Alain Clark & Glen Faria zingen 17 Miljoen Mensen Bekijk deze video » Rapper Snelle vertelt over nieuwste hit Kleur: ''Het is een ode aan de liefde'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk hier de hartverwarmende videoclip van Snelle: 'Kleur'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de hartverwarmende videoclip van Snelle: 'Kleur' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV