Video: Buurtbewoners houden "naar gevoel" over aan schietpartij Rotterdam

Video: Buurtbewoners houden "naar gevoel" over aan schietpartij Rotterdam

Video: Buurtbewoners houden &quot;naar gevoel&quot; over aan schietpartij <em>Rotterdam</em> Inwoners van de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam zijn gisteravond opgeschrikt door een dodelijke schietpartij, waarbij een 58-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Ze denken dat het om een gerichte actie gaat. "Ze hebben zijn vrouw niet geraakt ook de hond niet die erbij liep, dus dan is het denk ik wel een gerichte actie is geweest. Hij zal niet om zijn slechte adem vermoord zijn, dat geloof ik niet" Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Video: man doodgeschoten in Rotterdam en vluchtauto in brand Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: Buurtbewoners houden "naar gevoel" over aan schietpartij Rotterdam

Inwoners van de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam zijn gisteravond opgeschrikt door een dodelijke schietpartij, waarbij een 58-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Ze denken dat het om een gerichte actie gaat.

"Ze hebben zijn vrouw niet geraakt ook de hond niet die erbij liep, dus dan is het denk ik wel een gerichte actie is geweest. Hij zal niet om zijn slechte adem vermoord zijn, dat geloof ik niet"

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Buurtbewoners houden "naar gevoel" over aan schietpartij Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV