Eerste beelden: Documentaire Onze Jongens in de Jungle 21 juni op NPO 2

Eerste beelden: Documentaire Onze Jongens in de Jungle 21 juni op NPO 2

<em>Eerste beelden</em>: Documentaire <em>Onze Jongens in de Jungle</em> 21 juni op NPO 2 De nieuwe documentaire Onze Jongens in de Jungle vertelt het verhaal van de dienstplichtigen en beroepsmilitairen, die in Suriname hebben gediend. Aan de hand van hun eigen unieke 8-mm filmmateriaal vertellen zij hun verhaal. De persoonlijke verhalen van deze, inmiddels oudere, dienstplichtigen en beroepsmilitairen zijn nog springlevend en kleuren onze geschiedenis. Door middel van bijzonder, vaak zelf gefilmd, 8-mm filmmateriaal, laat Onze Jongens in de Jungle het Suriname van destijds zien. Bekijk de eerste beelden van de documentaire hieronder. Onze Jongens in de Jungle is zondag 21 juni om 19.40 uur te zien op NPO 2. Bekijk ook Beter Laat Dan Nooit: Een warm en nat welkom in een dorp in Suriname Bekijk deze video » Video: waarom verlopen verkiezingen Suriname zo chaotisch? Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden: Documentaire Onze Jongens in de Jungle 21 juni op NPO 2

De nieuwe documentaire Onze Jongens in de Jungle vertelt het verhaal van de dienstplichtigen en beroepsmilitairen, die in Suriname hebben gediend. Aan de hand van hun eigen unieke 8-mm filmmateriaal vertellen zij hun verhaal.

De persoonlijke verhalen van deze, inmiddels oudere, dienstplichtigen en beroepsmilitairen zijn nog springlevend en kleuren onze geschiedenis. Door middel van bijzonder, vaak zelf gefilmd, 8-mm filmmateriaal, laat Onze Jongens in de Jungle het Suriname van destijds zien.

Bekijk de eerste beelden van de documentaire hieronder. Onze Jongens in de Jungle is zondag 21 juni om 19.40 uur te zien op NPO 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden: Documentaire Onze Jongens in de Jungle 21 juni op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV