Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het tweede seizoen van Oh, Wat Een Jaar! met Linda de Mol als presentatrice. De afleveringen zijn de komende zaterdagen om 20:00 uur te zien op RTL 4. TeamcaptainsSamen met teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda elke aflevering terug in de tijd in de nostalgische spelshow die ze zelf bedacht. Look & feelVolledig in de look & feel van het betreffende jaar gaan de mannen, bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de meeste kennis over dit jaar heeft en zo de pot met guldens weet te veroveren. 1980In deze eerste aflevering zijn dat actrice Carly Wijs en presentator Rolf Wouters. Zij gaan terug naar het jaar 1980. De teams spelen verschillende spellen waarin trends, groot nieuws en tv-fragmenten van dat jaar naar voren komen. Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit deze periodes te laten horen. Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het tweede seizoen van Oh, Wat Een Jaar! met Linda de Mol als presentatrice. De afleveringen zijn de komende zaterdagen om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Teamcaptains
Samen met teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda elke aflevering terug in de tijd in de nostalgische spelshow die ze zelf bedacht.

Look & feel
Volledig in de look & feel van het betreffende jaar gaan de mannen, bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de meeste kennis over dit jaar heeft en zo de pot met guldens weet te veroveren.

1980
In deze eerste aflevering zijn dat actrice Carly Wijs en presentator Rolf Wouters. Zij gaan terug naar het jaar 1980. De teams spelen verschillende spellen waarin trends, groot nieuws en tv-fragmenten van dat jaar naar voren komen. Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit deze periodes te laten horen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Oh, Wat Een Jaar!
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV