Kijktip: Spaghettiwestern For a Few Dollars More zaterdag te zien op RTL 7

Kijktip: Spaghettiwestern For a Few Dollars More zaterdag te zien op RTL 7

Kijktip: Spaghettiwestern <em>For a Few Dollars More</em> zaterdag te zien op RTL 7 De Italiaanse spaghettiwestern For a Few Dollars More is één van de hoogtepunten uit het genre. De film uit 1965 van regisseur Sergio Leone is zaterdag (6 juni) om 20.00 uur te zien op RTL 7. Gezamelijk met A Fistful of Dollars en het zeer populaire The Good, The Bad and The Ugly de Dollars Trilogy, waarin Clint Eastwood de hoofdrol speelde. Bekijk de trailer van For A Few Dollars More hierboven. De film For a Few Dollars More (1965) wordt beoordeeld met een 8,3 op IMDb en is op zaterdag 6 juni om 20.00 uur te zien op RTL 7. Dit is de nieuwe spannende trailer van The Mule met Clint Eastwood Bekijk deze video » Clint Eastwood: "Als buurman van Ellen DeGeneres heb je het niet makkelijk" Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Spaghettiwestern For a Few Dollars More zaterdag te zien op RTL 7

De Italiaanse spaghettiwestern For a Few Dollars More is één van de hoogtepunten uit het genre. De film uit 1965 van regisseur Sergio Leone is zaterdag (6 juni) om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Gezamelijk met A Fistful of Dollars en het zeer populaire The Good, The Bad and The Ugly de Dollars Trilogy, waarin Clint Eastwood de hoofdrol speelde.

Bekijk de trailer van For A Few Dollars More hierboven.

De film For a Few Dollars More (1965) wordt beoordeeld met een 8,3 op IMDb en is op zaterdag 6 juni om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Spaghettiwestern For a Few Dollars More zaterdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV