Video: Gertrude Kuyt was een reden voor succes van Dirk

Video: Gertrude Kuyt was een reden voor succes van Dirk

Video: <em>Gertrude Kuyt</em> was een reden voor succes van Dirk Een van de meest bekende voetbalvrouwen uit het Nederlandse voetbal is geen voetbalvrouw meer. Gertrude en Dirk Kuyt houden het na 22 jaar voor gezien. Bekijk ook Veronica Inside: 'Dirk Kuyt is de opvolger van Dick Advocaat bij Feyenoord' Bekijk deze video » Shownieuws: Dirk Kuyt over breuk met Gertrude, huwelijk al tijd in zwaar weer Bekijk deze video » Terwijl veel mensen denken dat hard werken de carrière van Dirk heeft gemaakt, vergeten veel mensen de relatie tussen Dirk en Gertrude. In de documentaire Kuyt laat de makers dit goed zien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de documentaire Kuyt kijken op NPO Start. Trailer Kuyt Bekijk deze trailer »
Show :
Video: Gertrude Kuyt was een reden voor succes van Dirk

Een van de meest bekende voetbalvrouwen uit het Nederlandse voetbal is geen voetbalvrouw meer. Gertrude en Dirk Kuyt houden het na 22 jaar voor gezien.

Terwijl veel mensen denken dat hard werken de carrière van Dirk heeft gemaakt, vergeten veel mensen de relatie tussen Dirk en Gertrude. In de documentaire Kuyt laat de makers dit goed zien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de documentaire Kuyt kijken op NPO Start.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gertrude Kuyt was een reden voor succes van Dirk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV