Vanavond in Op1: Annemarie van Gaal, José Kok over Ouwehands Dierenpark en meer

Vanavond in Op1: Annemarie van Gaal, José Kok over Ouwehands Dierenpark en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: Annemarie van Gaal, José Kok over <em>Ouwehands Dierenpark</em> en meer Alle fragmenten uit Op1 van 6 juni Op1: Andy Kraag wil een einde maken aan opkomst crystal meth (video) Bekijk deze video » Op1: Andy Kraag van Landelijke Recherche vertelt hoe crystal meth-lab eruit ziet Bekijk deze video » Op1: 19-jarige Myrthe van der Houwen startte petitie tegen straatintimidatie Bekijk deze video » Op1: Ondernemer Annemarie van Gaal over hoe coronacrisis koopgedrag beïnvloedt Bekijk deze video » Op1: Babypanda van Wu Wen en Xing Ya maakt het goed in Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video » Vanavond bij Op1: Crystal meth maakt een snelle opmars in Nederland. In nog geen vier jaar tijd heeft de productie van een van de meest verslavende harddrugs zich stevig verankerd in ons land. Bij Op1 praat Hoofd Dienst Landelijke Recherche, Andy Kraag erover. De 19-jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak wordt lastiggevallen op straat en startte een petitie, die in twee dagen tijd duizenden keren werd ondertekend. Zij wil dat de aanpak van straatintimidatie hoger op de politieke agenda komt. Iemand die daarvoor moet gaan zorgen, is VVD-Tweede Kamerlid Dilan Yeşilgöz. Wat doet tien weken corona-lockdown met ons koopgedrag? Uit onderzoek van de Volkskrant blijkt dat we massaal dezelfde dingen in dezelfde periode kopen. Columnist en ondernemer Annemarie van Gaal analyseert ons koopgedrag in crisistijd en geeft tips om geld te besparen én te verdienen. In het nieuwe seizoen van ‘Het echte leven in de dierentuin’ nemen we een kijkje in het geheime leven van de dieren in Ouwehands Dierenpark. Directeur Robin de Lange en manager dierverzorging en bioloog José Kok geven Op1 vanavond een voorproefje. PresentatieZaterdagavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1. Bekijk de promo van Op1 hierboven. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: Annemarie van Gaal, José Kok over Ouwehands Dierenpark en meer

Vanavond bij Op1:

  • Crystal meth maakt een snelle opmars in Nederland. In nog geen vier jaar tijd heeft de productie van een van de meest verslavende harddrugs zich stevig verankerd in ons land. Bij Op1 praat Hoofd Dienst Landelijke Recherche, Andy Kraag erover.
  • De 19-jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak wordt lastiggevallen op straat en startte een petitie, die in twee dagen tijd duizenden keren werd ondertekend. Zij wil dat de aanpak van straatintimidatie hoger op de politieke agenda komt. Iemand die daarvoor moet gaan zorgen, is VVD-Tweede Kamerlid Dilan Yeşilgöz.
  • Wat doet tien weken corona-lockdown met ons koopgedrag? Uit onderzoek van de Volkskrant blijkt dat we massaal dezelfde dingen in dezelfde periode kopen. Columnist en ondernemer Annemarie van Gaal analyseert ons koopgedrag in crisistijd en geeft tips om geld te besparen én te verdienen.
  • In het nieuwe seizoen van ‘Het echte leven in de dierentuin’ nemen we een kijkje in het geheime leven van de dieren in Ouwehands Dierenpark. Directeur Robin de Lange en manager dierverzorging en bioloog José Kok geven Op1 vanavond een voorproefje.

Presentatie
Zaterdagavond presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma Op1.

Bekijk de promo van Op1 hierboven.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Annemarie van Gaal, José Kok over Ouwehands Dierenpark en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV