Kijktip: Superheldenfilm The Wolverine zaterdag op Veronica

Kijktip: Superheldenfilm The Wolverine zaterdag op Veronica

De spectaculaire superheldenfilm The Wolverine, met Hugh Jackman als de onschendbare mutant, werd slecht ontvangen. De film ontving door opvolgers als Deadpool een cultstatus. De film is zaterdag om 20.00 uur te zien op Veronica.

Kijktip: Superheldenfilm <em>The Wolverine</em> zaterdag op Veronica De spectaculaire superheldenfilm The Wolverine, met Hugh Jackman als de onschendbare mutant, werd slecht ontvangen. De film ontving door opvolgers als Deadpool een cultstatus. De film is zaterdag om 20.00 uur te zien op Veronica. In The Wolverine bevindt Logan, de eeuwige krijger en buitenstaander, zich in Japan. Daar zal het staal van een samoerai botsen met het 'adamantium' van Logans klauwen, wanneer deze laatste het moet opnemen tegen een mysterieuze figuur uit zijn verleden in een epische strijd die hem voorgoed zal veranderen. Bekijk de trailer van The Wolverine hierboven. De film The Wolverine (2013) wordt beoordeeld met een n,n op IMDb en is op zaterdag 6 juni om 20.00 uur te zien op Veronica. Sophie Turner bereidde zich op bijzondere manier voor op Dark Phoenix Bekijk deze video » Hilarisch: acteur Ian McKellen (80) bezocht obscure seksclub in Berlijn Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Superheldenfilm The Wolverine zaterdag op Veronica

In The Wolverine bevindt Logan, de eeuwige krijger en buitenstaander, zich in Japan. Daar zal het staal van een samoerai botsen met het 'adamantium' van Logans klauwen, wanneer deze laatste het moet opnemen tegen een mysterieuze figuur uit zijn verleden in een epische strijd die hem voorgoed zal veranderen.

Bekijk de trailer van The Wolverine hierboven.

De film The Wolverine (2013) wordt beoordeeld met een n,n op IMDb en is op zaterdag 6 juni om 20.00 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Superheldenfilm The Wolverine zaterdag op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV