Kijktip: Bijzondere film The Fifth Element zaterdag te zien op Veronica

Kijktip: Bijzondere film The Fifth Element zaterdag te zien op Veronica

De film is in alle opzichten over de top, maar het werkt wél. Dit komt mede dankzij de indrukwekkende cast die regisseur Luc Besson tot zijn beschikking had. De briljante science fiction-film The Fifth Element is zaterdag 6 juni om 22.30 uur te zien op Veronica.

De aarde wordt ernstig bedreigd door buitenaardse demonen, die voor het eerst in vijfduizend jaar weer tevoorschijn zijn gekomen. Door vijf elementen met elkaar te verenigen kunnen de demonen verslagen worden.

Kijktip: Bijzondere film <em>The Fifth Element</em> zaterdag te zien op Veronica De film is in alle opzichten over de top, maar het werkt wél. Dit komt mede dankzij de indrukwekkende cast die regisseur Luc Besson tot zijn beschikking had. De briljante science fiction-film The Fifth Element is zaterdag 6 juni om 22.30 uur te zien op Veronica. De aarde wordt ernstig bedreigd door buitenaardse demonen, die voor het eerst in vijfduizend jaar weer tevoorschijn zijn gekomen. Door vijf elementen met elkaar te verenigen kunnen de demonen verslagen worden. Bekijk de trailer van The Fifth Element hierboven. The Fifth Element (1997) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op zaterdag 6 juni om 22.30 uur te zien op Veronica. Westworld seizoen 3 vanaf 15 maart bij HBO: Bekijk nieuwe promo Bekijk deze video » Filmtip: Spannende sciencefiction Jumper donderdag te zien bij SBS9 Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Bijzondere film The Fifth Element zaterdag te zien op Veronica

Bekijk de trailer van The Fifth Element hierboven.

The Fifth Element (1997) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op zaterdag 6 juni om 22.30 uur te zien op Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Bijzondere film The Fifth Element zaterdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV