Op1: Andy Kraag wil een einde maken aan opkomst crystal meth (video)

Op1: Andy Kraag wil een einde maken aan opkomst crystal meth (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Op1 op zaterdag 6 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 juni terugkijken.

Op steeds regelmatigere basis worden er crystal meth-labs opgerold. Andy Kraag, hoofd van de landelijke recherche, wil daar wat aan doen: "Binnen enkele maanden takel je af. Het is vernietigend voor je lichaam en je geest. Blijf er dus vanaf!"

"Het grote risico is dat wij veel produceren en exploiteren. Je wilt niet dat het veel gemaakt wordt en dat er daardoor meer gebruikers komen. We zitten er nu bovenop, we moeten er alles aan doen om het te voorkomen."

Bekijk het hele gesprek met hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Andy Kraag wil een einde maken aan opkomst <em>crystal meth</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Op1 op zaterdag 6 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 juni terugkijken. Op steeds regelmatigere basis worden er crystal meth-labs opgerold. Andy Kraag, hoofd van de landelijke recherche, wil daar wat aan doen: "Binnen enkele maanden takel je af. Het is vernietigend voor je lichaam en je geest. Blijf er dus vanaf!" Alle fragmenten uit Op1 van 6 juni Vanavond in Op1: Annemarie van Gaal, José Kok over Ouwehands Dierenpark en meer Bekijk deze video » Op1: Andy Kraag van Landelijke Recherche vertelt hoe crystal meth-lab eruit ziet Bekijk deze video » Op1: 19-jarige Myrthe van der Houwen startte petitie tegen straatintimidatie Bekijk deze video » Op1: Ondernemer Annemarie van Gaal over hoe coronacrisis koopgedrag beïnvloedt Bekijk deze video » Op1: Babypanda van Wu Wen en Xing Ya maakt het goed in Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video » "Het grote risico is dat wij veel produceren en exploiteren. Je wilt niet dat het veel gemaakt wordt en dat er daardoor meer gebruikers komen. We zitten er nu bovenop, we moeten er alles aan doen om het te voorkomen." Bekijk het hele gesprek met hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht: Stappen in onderzoek naar grote crystal meth-bendes Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Andy Kraag wil een einde maken aan opkomst crystal meth (video)
Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Andy Kraag wil een einde maken aan opkomst crystal meth (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV