Why We Hate gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Why We Hate gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Why We Hate gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zendt NPO 2 de veelgeroemde documentaireserie Why We Hate, geproduceerd door Steven Spielberg, uit over welke mechanismen een rol spelen bij het ontstaan van haat en de oplossingen om haat uit te bannen. Facetten van haatIn zes afleveringen komen de verschillende facetten van haat voorbij. Zijn we allemaal in staat om te haten en wat is ervoor nodig om die haat aan te wakkeren? GewelddadigHoe werkt het als haat voortkomt uit ideologie? Wat is er nodig om het ergste of het beste in ons naar boven te halen? En wat kunnen we doen om gewelddadige conflicten te voorkomen? GesprekkenDoor gesprekken met wetenschappers, archiefbeelden en interviews met daders en slachtoffers proberen de makers Geeta Gandbhir en Sam Pollard antwoorden te vinden.
Uitzending :
Why We Hate gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond zendt NPO 2 de veelgeroemde documentaireserie Why We Hate, geproduceerd door Steven Spielberg, uit over welke mechanismen een rol spelen bij het ontstaan van haat en de oplossingen om haat uit te bannen.

Facetten van haat
In zes afleveringen komen de verschillende facetten van haat voorbij. Zijn we allemaal in staat om te haten en wat is ervoor nodig om die haat aan te wakkeren?

Gewelddadig
Hoe werkt het als haat voortkomt uit ideologie? Wat is er nodig om het ergste of het beste in ons naar boven te halen? En wat kunnen we doen om gewelddadige conflicten te voorkomen?

Gesprekken
Door gesprekken met wetenschappers, archiefbeelden en interviews met daders en slachtoffers proberen de makers Geeta Gandbhir en Sam Pollard antwoorden te vinden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Why We Hate gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV