Video: verdachte in zaak Maddie McCann gelinkt aan meer vermiste kinderen

Video: verdachte in zaak Maddie McCann gelinkt aan meer vermiste kinderen

Er lijkt een doorbraak te zijn in de zaak van Madeleine McCann, die 13 jaar geleden vermist raakte en sindsdien spoorloos is. De Duitse Christian Brückner wordt verdacht van de ontvoering van en moord op McCann en hij wordt nu ook gelinkt aan meerdere vermissingen van kinderen.

Vermiste kinderen in heel Europa
Brückner zit al vast voor meerdere zedenmisdrijven en nu wordt de Duitser ook gelinkt aan een aantal andere verdwijningen van jonge kinderen door heel Europa. Zo zijn ook kinderen uit Duitsland en België vermist en wordt de naam van Brückner genoemd in deze zaken. Dat de politie dit nieuws naar buiten brengt en ook de ouders van de vermiste kinderen heeft ingelicht, lijkt erop te wijzen dat er steeds meer bewijsmateriaal voor de zaken wordt gevonden.

Bekijk de video van RTL Boulevard over de ontwikkelingen rond Christian Brückner hieronder.

Video: verdachte in zaak <em>Maddie McCann</em> gelinkt aan meer vermiste kinderen Er lijkt een doorbraak te zijn in de zaak van Madeleine McCann, die 13 jaar geleden vermist raakte en sindsdien spoorloos is. De Duitse Christian Brückner wordt verdacht van de ontvoering van en moord op McCann en hij wordt nu ook gelinkt aan meerdere vermissingen van kinderen. Vermiste kinderen in heel EuropaBrückner zit al vast voor meerdere zedenmisdrijven en nu wordt de Duitser ook gelinkt aan een aantal andere verdwijningen van jonge kinderen door heel Europa. Zo zijn ook kinderen uit Duitsland en België vermist en wordt de naam van Brückner genoemd in deze zaken. Dat de politie dit nieuws naar buiten brengt en ook de ouders van de vermiste kinderen heeft ingelicht, lijkt erop te wijzen dat er steeds meer bewijsmateriaal voor de zaken wordt gevonden. Bekijk de video van RTL Boulevard over de ontwikkelingen rond Christian Brückner hieronder. Bekijk ook Vermissing Maddie McCann: Rechercheur vertelt over nieuwe Duitse verdachte Bekijk deze video » Vermoordde 43-jarige man Madeleine McCann? "Duidelijk dat hij iets heeft gedaan" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: verdachte in zaak Maddie McCann gelinkt aan meer vermiste kinderenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: verdachte in zaak Maddie McCann gelinkt aan meer vermiste kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen